Testaa lainalaskuri – Kuinka paljon voit lainata?

Hae verkossa – vastaus heti. Me vertaamme, sinä valitset

Testaa kuinka paljon voit lainata ja millä korolla. Ennen kuin haet lainaa, on hyvä selvittää, kuinka suureen lainan sinulla on varaa. Lainalaskurillamme voit helposti laskea kuinka paljon lainaa voit hakea ja millä korolla.Lainalaskurilla voit muutella lainan määrää, takaisinmaksuaikaa ja korkoa.

Kaikki kolme tekijää vaikuttavat lainan kuukausikustannuksiin. Mitä pienempi lainan määrä on, sitä pienemmät ovat lainan kuukausikustannukset. Lyhyemmällä takaisinmaksuajalla lainan maksuerä suurenee samalla kuin kokonaiskorkokustannukset pienenevät. Lainan kuukausikustannukset siis nousevat lyhyemmällä maksuajalla, mutta lainan kokonaiskorkokustannukset laskevat. Mikä on viisainta tehdä, riippuu taloudellisesta tilanteestasi, mutta yleensä on fiksuinta maksaa laina pois mahdollisimman nopeasti. Korko on tärkein tekijä lainan kustannuksissa, koska korko on vain kustannus eikä mitään muuta. Kulutuslainan korko voi vaihdella noin 5–20% riippuen siitä, mihin haet lainaa ja minkälainen taloudellinen tilanteesi on.

Lainalaskuri

Kuukausierä

Minkä koron voin saada lainalle?

Tähän kysymykseen ei ole mitään varmaa oikeaa vastausta. Ainoa tapa selvittää tämä on hakea lainaa. Mitä asiasta voi sanoa on, että mitä parempi taloudellinen tilanne sinulla on, sitä alhaisempaa korkoa sinulle tarjotaan. Mitä korkeampi luottoriski asiakas on pankille, sitä korkeampi on korko. Pankki saa tällä tavoin tasapainotettua taloudellisen riskinsä, jonka se ottaa antamalla asiakkaalle lainan. Toisin sanoen on todennäköisempää, että saat parempia tarjouksia, jos taloutesi on kunnossa, mutta kunnossa oleva talous on suhteellinen käsite. Jonkun mielestä sinulla on talous kunnossa, kun taas toiset saattavat ajatella, että sinulla ei ole.

Laina, jossa on matala korko ja hyvät ehdot, on paljon edullisempi ja helpommin hoidettavissa kuin korkea koroinen laina. Voit säästää paljon rahaa lainalla, jossa on parhaat ehdot. Saadaksesi lainallesi matalimman koron ja kustannukset, on fiksua hakea lainaa useasta paikasta, jotta voit vertailla tarjouksia ja valita niistä parhaimman.

Markkinoilla on monia pankkeja, jotka tarjoavat lainoja ilman vakuuksia ja kulutuslainoja, ja siksi voi olla vaikeaa saada yleiskuva siitä, mitkä lainat ovat parhaita. Olemme laatineet listan, josta saat yleiskuvan suosituimmista lainojen tarjoajista Suomen markkinoilla.

Muista, että lainahakemuksen tekeminen on ilmaista etkä ole siihen sitoutunut. Sinun ei tarvitse hyväksyä tarjousta. Tarkista mitä mahdollisuuksia sinulla on.