Advisa kulutuslaina

Erittäin nopea vastaus

Yleiskatsaus Advisasta

Korko: 5% – 20%

Lainamäärä: EUR 500 – 60 000

Laina-aika: 1 – 18 vuotta.

Avausmaksu: Alkaen 0 euroa

Tilinhoitoplakkio: EUR 5


Hakijan vähimmäisvaatimukset

 • Täyttänyt 18 vuotta
 • Suomalainen henkilötunnus
 • Suomalainen pankkitilinumero
 • Vähintään 12 000 € vuositulot
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Voit saada vakuudetonta kulutusluottoa Advisalta 60 000 euroon asti ja enintään 18 vuoden takaisinmaksuajalla. Advisan kautta lähetät yhden hakemuksen ja voit saada lainatarjouksia jopa 20 lainanantajalta. Voit valita lainan, jossa on edullisimmat ehdot ja joka sopii sinulle parhaiten!

Kun haet kulutuslainaa Advisalta, voit saada tarjouksia jopa 20 pankista vain yhdellä luottotietojen tarkastuksella – täysin ilmaiseksi! Vertaa rauhassa ja valitse edullisin tarjous. Hakeminen vie vain muutaman minuutin ja saat vastauksen yleensä heti. Tyypillisesti saat kaikkien lainanmyöntäjien lainatarjoukset 24 tunnin sisään, joista ensimmäiset saapuvat jo minuuteissa. Tämän jälkeen voit valita itsellesi sopivan lainatarjouksen. 

Advisa kokemukset – asiakkaiden arvosana 5/5.

Vertaa lainoja 500 – 60 000 euron välillä täysin ilmaiseksi.

Voit yhdistää lainasi.

Nopeasti ja helposti.

Hakemus lähtetään 20 lainanantajalle vain yhdellä luottotietojen tarkastuksella.

Hakemuksen tekeminen kestää vain 2 minuuttia.

Maksuton – et sitoudu mihinkään.

Turvallisesti ja luotettavasti.

 


Näin haet kulutuslainaa netistä suoraan Advisalta.

 1. Paina oikealla yläkulmassa olevaa vihreää painiketta. Täytä hakemus ja lähetä se sähköisesti ja  ilmaiseksi. Tämä vie vain noin 2 minuuttia.
 2. Advisan hakemus tuottaa jopa 20 tarjousta. Useimmat pankit vastaavat heti ja yleensä kaikki ovat vastanneet 24 tunnin sisällä. Vastausaika siis vaihtelee lainanmyöntäjien välillä, joten Advisa lähettää sinulle jokaisesta saapuneesta lainatarjouksesta tekstiviestin.
 3. Valitse sinulle parhaiten sopiva tarjous.
 4. Kulutuslaina maksetaan suoraan tilillesi.

Takaisinmaksuaika, eli laina-aika, on 1 – 18 vuotta ja voit halutessasi koska tahansa maksaa koko lainan takisin.

Milloin laina maksetaan tilille? Nopein tapa on lukea ja allekirjoittaa sopimusdokumentit verkkopankkitunnuksilla heti, kun hyväksyt tarjouksen ja saat silloin rahat pankkitilillesi mahdollisimman pian, kun hakemus on hyväksytty ja laina myönnetty. Useimmat pankit tekevät lainanmyöntö päätöksen 1-2 arkipäivän sisällä.


Miksi käyttää Advisan vertailupalveluja?

Kulutuslainojen suhteen eri pankkien lainatarjouksissa voi olla suuria eroja pankkien oman riskinarvioinnin takia. Ennen lainan hakemista on mahdotonta tietää etukäteen, minkälaisen koron eri pankit tarjoavat. Siksi on tärkeää vartailla mahdollisimman montaa lainanantajaa ennen lopullisen lainapäätöksen ottamista. Tämä on aikaa vievää tehdä itse.

Kun käytät Advisaa, tavoitat 20 pankkia vain yhdellä luottotietojen tarkastuksella ja tämä kaikki täysin ilmaiseksi! Se on sekä älykäs että aikaa säästävä.

 


 

Advisan perusvaatimukset lainanhakijalle:

 • Täyttänyt 18 vuotta
 • Suomalainen henkilötunnus
 • Suomalainen pankkitilinumero
 • Vähintään 12 000 € vuositulot
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Turvallinen ja luotettava

Turvallisuus on tärkeää Advisalle ja on yksi heidän palvelunsa kulmakivistä. Siksi he käyttävät turvajärjestelmiä ja käsittelevät hakemustietoja huolellisesti. Turvallisuutesi vuoksi Advisa on Suomen Finanssivalvonnnan valvottavana.

Lainaesimerkki: Korko on muuttuva ja asetetaan henkilökohtaisesti. Korko vaihtelee lainanmyöntäjäkohtaisesti. Esimerkkikorko 31 000 € lainasummalle 12 vuoden takaisinmaksuajalla on 5,64 %. 0 € perustamis-/hallinnointimaksulla todellinen vuosikorko on 5,79 %. Takaisinmaksettava summa on 42 735 € ja lainan kuukausikustannukset ovat 297 €/kk.

Advisa tekee yhteistyötä näiden pankkien ja lainanantajien kanssa

Advisa tekee yhteistyötä seuraavien pankkien ja lainanantajien kanssa: IKANO Bank, Bank Norwegian, Resurs Bank, Santander Consumer Bank, Komplett Bank, SVEA Rahoitus, Lendify, Wasa Credit, Avida, Instabank, Fellow Finance, Nordax, Bigbank, Cashbuddy,  Brabank 

– Samankaltaisia lainanvälittäjiä, kuten Advisa: Lendo – Freedom Finance ja Axo Finans.

Kulutuslaina on laina ilman vakuutta ja voit käyttää rahat mihin itse haluat.

 


 

Tietoja Advisasta

Advisa perustettiin vuonna 2011 ruotsissa. Suomen Advisa perustettiin vuonna 2019 lokakuussa. Sen tarkoituksena on auttaa ihmisiä säästämään rahaa lainakuluissa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja siellä on noin 50 työntekijää. Advisan tavoitteina ja perusarvoina on olla välittävä, vastuullinen, vilpitön ja intohimoinen lainanvälittäjä.

Advisa on sitoutunut yksinkertaisiin ja turvallisiin ratkaisuihin, jotta kaikki voivat helposti jälleenrahoittaa  tai nopeasti siirtää olemassa olevat lainansa toiseen pankkiin.

Yritys tiedot

Advisa Oy c/o Spaces

Osoite: Mannerheiminaukio 1

Postitoimipaikka: 00100 Helsinki

Verkkosivusto: https://advisa.fi

Y-tunnus: 2992178-6 

 

Asiakapalvelun yhteystiedot:

Puhelin: 09-584 00 584

Sähköposti: asiakaspalvelu@advisa.fi

 

Aukioloajat:

Maanantai – Perjantai klo 9.00 – 18.00

Lounastauko klo 13.00-14.00

Lauantai – Sunnuntai Suljettu