Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus yksityislainat

 • Lainasumma: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
 • Korko: 4,99% – 10%
 • Avausmaksu: 49€
 • Tilinhoitomaksu: 5€

Lainan hakemisen edellytykset ovat:

Vähintään 20 vuoden ikä
Säännölliset palkka- tai eläketulot
Ei maksuhäiriömerkintöjä.

Freedom Rahoitus auttaa sinua saamaan luottopäätöksiä yli 25 luotetulta pankilta ja luotonmyöntäjältä! Täytä maksuton lainahakemus vain parissa minuutissa ja hae lainaa netistä jopa 60 000 euroon asti.

Täyttämällä yhden lainahakemuksen voit saada useita lainatarjouksia. Voit valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ja valita niistä sinulle sopivimman. Hakeminen kestää vain kaksi minuuttia ja saat vastauksen nopeasti.

Freedom Rahoitus – Vakuudeton laina

 • Vakuudetonta lainaa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti.
 • Hakemuksesi välitetään yli 25 luotonantajalle – sinä valitset parhaan tarjouksen.
 • Voit rahoittaa lainasi uudelleen.
 • Voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.
 • Korko 4,99% – 10%
 • Hakeminen on täysin maksutonta.
 • Lainahakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään

Freedom Rahoitus – Näin haet lainaa verkossa.
1. Täytä lomake ja lähetä hakemus ilmaiseksi ja sähköisesti.
2. Zmarta kerää jopa 25 tarjousta ja saat vastauksen muutaman minuutin kuluessa.
3. Voit rauhassa valita niistä sinulle sopivimman.
4. Lainaamasi rahat siirretään suoraan tilillesi.

Freedom Rahoitus on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus lainojen välittämisestä. Freedom Rahoitus vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

Voit maksaa lainan takaisin etuajassa milloin tahansa ja laina-aika on 1–15 vuonna.

Milloin saan lainaamani rahat? Nopeimmin asia hoituu, jos allekirjoitat velkakirjan verkossa käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi. Tällöin rahat siirretään nopeasti pankkitilillesi. Voit halutessasi pyytää maksutodistuksen, jonka lunastat pankissa tai velkakirja voidaan lähettää sinulle postitse, jolloin saat rahat tilillesi 2–5 päivän kuluessa.

FreedomRahoitus


Hae vakuudettomia kulutusluottoja Freedom Rahoituksen kautta

Freedom Rahoiutuksen avulla lainan kilpailuttaminen on helppoa.

Voit kilpailuttaa lainaa ilman vakuuksia juuri haluamaasi tarkoitukseen – pystyt käyttämään sen esimerkiksi pitkään haaveiltuun maailmanympärysmatkaan, asunnon kalusteiden uusimiseen tai asunnon käsirahaan. Se soveltuukin erittäin hyvin suurempiin kertahankintoihin, joita voi maksaa takaisin omaan tahtiin. Voitkin toivoa itsellesi sopivan takaisinmaksuajan 1-15 vuoden välillä maksukykysi ja toiveidesi huomioiden.

Vakuudettoman luoton hakeminen käy todella sulavasti – luottohakemus valmistuu parissa minuutissa, minkä jälkeen se lähtee eteenpäin yli 20 luotonmyöntäjälle ja pankille mahdollisten lainatarjousten saamiseksi ja vertailemiseksi. Näin ollen lainanhaku etenee sulavasti ja rahat voi saada parhaassa tapauksessa käyttöön jopa samana päivänä.


Kuka voi hakea kuluttajaluottoa?

Lainan saamisen edellytyksenä on myös, että olet täyttänyt 20 vuotta ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan hakemisen edellytyksiin kuuluu, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintää. Kulutusluotto ilman luottotietoja ei siis onnistu Zmartan kautta.

Jos hakijan työ on epävarmaa, epäsäännöllistä tai osa-aikaista, voit silti hakea kulutusluottoa. Laina voidaan silti myöntää, mutta korko saattaa olla hieman korkeampi. Kulutusluoton riskit piilevät hakijan takaisinmaksukyvyssä, ja riski kasvaa, mikäli ansiotulot eivät ole vakituiset. Lainanmyöntäjän on siis pyydettävä lainasta korkeampaa korkoa sekä nostettava kustannuksia varmistuakseen lainan takaisinmaksusta.


Kuinka korkean koron saat?

Koron suuruudesta ei päätä Freedom Rahoitus, vaan sen kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja luotonantajat. Kaikki pankit ja luotonantajat käsittelevät hakemuksesi erikseen ja sinulle tarjottava korko perustuu pankkien ja luotonantajien saamiin luottotietoihin. Pankkien sisäinen riskinarviointi koskien sinun ja mahdollisen toisen luotonhakijan takaisinmaksukykyä ja luottoriskiä vaikuttaa myös siihen, millaista korkoa sinulle tarjotaan.

Tärkeää: Sinun tulee lähettää hakemus saadaksesi tietää millaista korkoa pankit ja luotonantajat voivat tarjota sinulle.

Korko 4,99% –  10%.

Esimerkkikorko: Luoton ollessa 10 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 183 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 13 158 €, nimelliskorko 9,50% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% (todellinen vuosikorko 4,99-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Keitä luotonmyöntäjiä Freedom Rahoitus edustaa?

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä seuraavien pankkien ja luottolaitosten kanssa:

Aktia, Avida Finans, Balanzia, Bank Norwegian, BigBank, Brabank, Credento, Credigo, Collector, Euroloan/Mash, Fellow Finance, Fixura, GF Money, Halino, Instabank, Komplett Bank, Laina.fi, Lainaamo, Luottaja, myLender, Nordax, Ostosraha, Resurs Bank, Saldo, Santander Consumer Finance, Surimo Finance, SVEA Ekonomi, Tact Finance, TF Bank.

Täältä voit lukea lisää Freedom Rahoituksesta Ruotsissa.

Freedom Rahoitus

Operaatio alkaa vuonna 1999 Ruotsissa nimellä “Bolåneservice”. 2003 – Bolåneservice ostetaan ja samalla yhtiö vaihtaa nimekseen Freedom Finance AB.
2007 – Freedom Finance ostaa norjalaisen Centumin, joka liitetään yhtiöön. 2008 – Freedom Finance laajentuu Suomeen ja aloittaa Freedom Rahoituksen. 2015 – Zmarta lanseerataan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. 2016 Arvostettu mediakonserni Bauer Media Group ostaa Zmarta Groupin.
2018 Zmarta Group ostaa sähkövertailuyhtiö Elsklingin sekä vakuutuksia vertailevan Insplanetin.