Rahalaitos laina kokemuksia

Rahalaitos yksityislainat

 • Lainasumma: 500 – 70 000€
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
 • Korko: 4,5% – 10%
 • Avausmaksu: 49€
 • Tilinhoitomaksu: 5€

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias. Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot. Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä.

RahalaitosVoit lainata ilman vakuuksia 15 vuoden maksuajalla jopa 70 000 €. Täyttämällä yhden lainahakemuksen voit saada useita lainatarjouksia. Voit valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Kilpailuta jopa 25 luotonantajaa. Nopeasti ja ilmaiseksi. Lainaa jopa 70 000 €

Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ja valita niistä sinulle sopivimman. Hakeminen kestää vain kaksi minuuttia ja saat vastauksen nopeasti.

Rahalaitos yksityislainat

 • Vertaile 500 – 70 000 € suuruisia lainoja täysin maksutta.
 • Hakemuksesi välitetään yli 25 luotonantajalle – sinä valitset parhaan tarjouksen.
 • Yhdistä lainat Rahalaitoksen avulla.
 • Hakeminen on täysin maksutonta.
 • Voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.
 • Korko 4,5% – 10%

Rahalaitos – Nopeasti ja ilmaiseksi.
1. Täytä hakemus – Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.
2. Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi jopa 25 eri lainan tarjoajan kanssa. Nopea ja ilmainen. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
3. Valitse paras – Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!.

Voit maksaa lainan takaisin etuajassa milloin tahansa ja laina-aika on 1–15 vuonna.

Milloin saan lainaamani rahat? Nopeimmin asia hoituu, jos allekirjoitat velkakirjan verkossa käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi. Tällöin rahat siirretään nopeasti pankkitilillesi. Voit halutessasi pyytää maksutodistuksen, jonka lunastat pankissa tai velkakirja voidaan lähettää sinulle postitse, jolloin saat rahat tilillesi 2–5 päivän kuluessa.

Rahalaitos laina


Näin hyödyt, kun yhdistät monta lainaasi yhdeksi!

Joudutko kuukausittain maksamaan lainanlyhennyksiä useille eri lainanmyöntäjille? Jos tilanne on tämä, kannattaa harkita, olisiko lainat viisainta yhdistää.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa esimerkiksi useiden eri pienlainojen, kulutusluottojen ja mahdollisten luottokorttivelkojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi.

Kun yhdistät lainasi, hyödyt siitä muun muassa seuraavilla tavoilla:

Säästät selvää rahaa, kun et joudu maksamaan tilin- ja lainanhoitokuluja sekä laskutuslisiä erikseen moneen eri paikkaan. Jo pelkistä tilinhoitomaksuista saattaa kertyä kuukaudessa merkittävä summa, mikäli lainoja on useita.
Lainat yhdistämällä voit löytää edullisemman koron ja pidemmän takaisinmaksuajan lainallesi. Tämä tuo joustavuutta raha-asioiden hoitoon.
Kun maksettavana on vain yksi lasku, säästät myös aikaasi – et joudu muistamaan erikseen useita eräpäiviä ja käyttämään aikaa monen eri laskun maksamiseen.
Oman talouden hoitaminen ja seuranta helpottuu, kun lyhennettävänä on vain yksi laina.


Kuka voi hakea lainaa Rahalaitoksen kautta?
Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.


Kuinka korkea koron saat?

Koron suuruudesta ei päätä Rahalaitos, vaan sen kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja luotonantajat. Kaikki pankit ja luotonantajat käsittelevät hakemuksesi erikseen ja sinulle tarjottava korko perustuu pankkien ja luotonantajien saamiin luottotietoihin. Pankkien sisäinen riskinarviointi koskien sinun ja mahdollisen toisen luotonhakijan takaisinmaksukykyä ja luottoriskiä vaikuttaa myös siihen, millaista korkoa sinulle tarjotaan.

Tärkeää: Sinun tulee lähettää hakemus saadaksesi tietää millaista korkoa pankit ja luotonantajat voivat tarjota sinulle.

Korko 4,5% –  10%.

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 6,00%, Todellinen vuosikorko 6,17%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 16 399€, Kokonaiskulut 47 999€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 10%.

Minkä pankkien ja luotonantajien kanssa Rahalaitos tekee yhteistyötä?

Rahalaitos tekee yhteistyötä seuraavien pankkien ja luottolaitosten kanssa:

Avida Finans, Axa, Balanzia, BigBank, Brabank, Collector, Credento, Credigo, Euroloan, Fellow Finance, Ferratum, Halino, Instabank, Komplett Bank, Lainaaja, Lainaamo, Mastercard, MyLender, Nordax, Ostosraha, Resurs Bank, Saldolaina, Surimo, SVEA Ekonomi, Tuohi.

Rahalaitos

Rahalaitos.fi on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut lainanhakijoiden apuna jo vuodesta 2011 lähtien.

Kotimaisena alan asiantuntijana Rahalaitos.fi on ollut edelläkävijänä kehittämässä asiakkailleen entistä parempia mahdollisuuksia lainan hakemiseen ja lainojen kilpailuttamiseen.

Rahalaitos.fi -lainanvälityspalvelu on osa Eone Oy:tä, joka on rakentanut palveluja sähköisessä liiketoimintaympäristössä niin kuluttajille kuin yrityksille vuodesta 2001.