Rahoitu

Rahoitu yksityislainat

 • Lainasumma: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
 • Korko: 4,5% – 10%
 • Avausmaksu: 49€
 • Tilinhoitomaksu: 5€

Kuka voi hakea lainaa Rahoitu kautta?

Lainanmyöntäjien ehdot ovat, että hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, asua Suomessa vakituisesti sekä olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Rahoitu on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan. Voit lainata Rahoitulta ilman vakuuksia 15 vuoden maksuajalla jopa 60 000 €. Täyttämällä yhden lainahakemuksen voit saada useita lainatarjouksia. Voit valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Jälleenrahoitus

Tuhannet suomalaiset yhdistävät lainansa Rahoitu avulla. Voit verrata yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen tarjouksia ja valita sinulle mieluisimman. Palvelu on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään, ja voit sen lisäksi käyttää rahat haluamallasi tavalla. Yhdistämällä lainasi säästät vaivaa sekä satoja euroja joka kuukausi.

 • Lainaa 2.000 – 60.000 EUR
 • Hakemus ilman sitoumuksia
 • Täytä vain 3 minuutissa

Rahoita taloutesi Rahoitu.fi avulla.

Rahoitu yksityislainat

 • Vertaile 500 – 60 000 € suuruisia lainoja täysin maksutta.
 • Hakemuksesi välitetään yli 25 luotonantajalle – sinä valitset parhaan tarjouksen.
 • Hakeminen on täysin maksutonta.
 • Voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.
 • Voit rahoittaa lainasi uudelleen.
 • Korko 4,5% – 10%
 • Varma ja luotettava yritys.

Näin haet lainaa Rahoitulta verkossa.
1. Täytä lomake ja lähetä hakemus ilmaiseksi ja sähköisesti.
2. Rahoitu kerää jopa 25 tarjousta ja saat vastauksen muutaman minuutin kuluessa.
3. Voit rauhassa valita niistä sinulle sopivimman.
4. Lainaamasi rahat siirretään suoraan tilillesi.

Voit maksaa lainan takaisin etuajassa milloin tahansa ja laina-aika on 1–15 vuonna.

Milloin saan lainaamani rahat? Nopeimmin asia hoituu, jos allekirjoitat velkakirjan verkossa käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi. Tällöin rahat siirretään nopeasti pankkitilillesi. Voit halutessasi pyytää maksutodistuksen, jonka lunastat pankissa tai velkakirja voidaan lähettää sinulle postitse, jolloin saat rahat tilillesi 2–5 päivän kuluessa.

rahoitu laina

Miksi kannattaa käyttää Rahoitua?

Lainatarjousten välillä voi olla suuria eroja, sillä luotonantajat käyttävät erilaisia riskinarviointimenetelmiä. Siksi on tärkeää vertailla mahdollisimman monia luotonantajia, jotta et päätyisi valitsemaan tarpeettoman kallista lainaa. Markkinoihin tutustuminen omakätisesti vie paljon aikaa, ja kun jokainen luotonantaja selvittää luottotietosi, luottoluokituksesi laskee ja sinulle tarjotaan huonompia lainaehtoja. Käyttäessäsi Rahoitua luottotietosi selvitetään vain kerran ja tavoitat kerralla 30 pankkia nopeasti, helposti ja täysin maksuttomasti! Se on fiksua ja säästää aikaa.

Rahoitu hakuehdot:

Kuka voi hakea lainaa Rahoitu kautta?

Lainanmyöntäjien ehdot ovat, että hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, asua Suomessa vakituisesti sekä olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kuinka korkea koron saat?

Koron suuruudesta ei päätä Rahoitu, vaan sen kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja luotonantajat. Kaikki pankit ja luotonantajat käsittelevät hakemuksesi erikseen ja sinulle tarjottava korko perustuu pankkien ja luotonantajien saamiin luottotietoihin. Pankkien sisäinen riskinarviointi koskien sinun ja mahdollisen toisen luotonhakijan takaisinmaksukykyä ja luottoriskiä vaikuttaa myös siihen, millaista korkoa sinulle tarjotaan.

Tärkeää: Sinun tulee lähettää hakemus saadaksesi tietää millaista korkoa pankit ja luotonantajat voivat tarjota sinulle.

Korko 4,5% – 10%.

Esimerkkikorko: Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Minkä pankkien ja luotonantajien kanssa Rahoitu tekee yhteistyötä?

Rahoitu tekee yhteistyötä seuraavien pankkien ja luottolaitosten kanssa:

Avida Finans, Balanzia, BigBank, Brabank, Cashbuddy, Collector, Euroloan/Mash, Fellow Finance, Ferratum Business, FIN Yritysrahoitus, GF Money, Instabank, Komplett Bank, Laina.fi, Luotottaja, MyLender, Nordax, Northmill, OPR-Vakuus, Resurs Bank, Santander Consumer Finance, Surimo Finance, SVEA Ekonomi, Tact Finance, TF Bank.