S-Pankki

S-Pankki 5000 – 50 000€ laina. S-Lainalla rahoitat esimerkiksi kodin remontin, auton tai muut suuremmat hankinnat. Laske itsellesi sopiva laina ja hae vaikka heti. Voit saada lainapäätöksen jopa saman päivän aikana. 

Onko sinulla tarvetta jälleenrahoittaa lainasi, remontoida asuntosi, korjata autosi vai tarvitsetko ehkä rahaa johonkin muuhun? Ottaessasi kulutusluottoa sinun ei tarvitse antaa lainallesi vakuuksia. Voit käyttää rahat juuri niin kuin haluat, ja voit allekirjoittaa lainan verkossa käyttämällä pankkisi verkkotunnuksia.

Tarjolla on useita hyviä kulutusluottoja. Suosittelemme, että lähetät hakemuksen useille eri toimijoille saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen. Seuraavassa joitakin hyviä vaihtoehtoja. Tai käy s-pankkissa täällä.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudetonta luottoa, jonka voit käyttää mihin haluat. Se sopii erinomaisesti kalliiden pienten lainojen, pikavippien ja muiden kalliiden luottojen uudelleenrahoitukseen. Lainojen uudelleenjärjestelyllä voi olla huomattava vaikutus talouteesi, sillä voit saada lainallesi aiempaa huomattavasti alhaisemman koron ja maksat lainanhoitokuluja vain yhdelle pankille monen sijaan.

Kulutusluotto sopii hyvin myös erilaisten henkilökohtaisten menojesi rahoittamiseen, olipa kyseessä sitten remontti, auton korjaus tai jokin muu tärkeä meno. Monet käyttävät joustoluottoa autoremontin tai kodin kunnostamisen maksamiseen tai lainojen jälleenrahoitukseen.

Kuinka nopeasti joustoluotto siirretään tililleni?

Rahat maksetaan tavallisesti 1–3 päivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut hakemuksen ja pankki on vastaanottanut velkakirjasi. Nopein tapa saada rahat on tehdä hakemus ja allekirjoittaa se digitaalisesti verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

Miten lainan korko määräytyy?

Lainasi korko päätetään, kun hakemuksesi on käsitelty. Mitä vakaammalta taloutesi vaikuttaa, sitä paremman koron yleensä saat ja sitä enemmän rahaa voit lainata. Lainasi korko määräytyy lainasi koon mukaan ja pankin arvioimien henkilökohtaisten taloudellisten edellytystesi mukaan. Tulosi ja luottotietosi ovat tällöin tärkeitä tekijöitä.

Vakuudeton S-Laina lyhyesti

Lainamäärä 5 000–50 000 euroa. Takaisinmaksuaika jopa 12 vuotta. Korko Euribor 3 kk + luoton määrään perustuva marginaali 6–14 %. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin saatte lainan varmemmin. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa, jos teillä molemmilla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme

Voit koska tahansa lyhentää luottoa sovittua kuukausierää suuremmalla summalla tai maksaa luoton pois ilman erillisiä kustannuksia.

Voit hakea lainaa, kun täytät alla mainitut edellytykset.

  • Olet vähintään 25-vuotias.
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa.
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.
  • Sinulla on joko oma S-Tili tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin. Jos sinulla on S-Etukortti tai olet osuuskaupan asiakasomistaja, sinulla on automaattisesti S-Tili.

S-Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa, jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme.

Vakuudeton S-Laina lyhyesti. Lainamäärä 5 000–50 000 euroa. Takaisinmaksuaika jopa 12 vuotta. Korko Euribor 3 kk + luoton määrään perustuva marginaali 6–14 %. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Avausmaksu 100 – 400 €, Tilinhoitomaksu 8 € , S-Lainan takaisinmaksuaika on 1-12 vuotta,

Lue lisää Norjan s-pankista.

S-Lainan hinnoittelu

S-Lainan korko koostuu 3 kk:n Euriborista ja 6-14 % marginaalista. 3 kk:n Euribor on 7/2019 päivitetyn korkotilanteen mukaan -0,346 %. Lainan avausmaksu on 150–400 euroa riippuen lainan määrästä. Lisäksi veloitetaan luottotilinhoitomaksu 8 euroa/kk. S-Lainan takaisinmaksuaika on 1-12 vuotta.

Muut kustannukset

Luotonsaaja on oikeutettu saamaan veloituksetta lyhennystaulukon sekä yhden korko-/saldotodistuksen vuodessa. Seuraavista korko-/saldotodistuksista pankki veloittaa 10,00 euroa/kpl. Pankin luotonsaajalle suorittamista kirjallisista selvityksistä peritään kuluina 20,00 euroa/alkava 15 min ja lasku- ja tositejäljennöksistä 5,00 euroa/kpl. Mikäli luotonsaaja laiminlyö yhteystietojensa muutoksesta ilmoittamisen ja tieto on välttämätön tilinhoidon kannalta, on pankilla oikeus hankkia muuttunut tieto ja veloittaa tästä toimenpiteestä 5,00 euroa/kerta.

Luotonsaajan kanssa sovitun maksusuunnitelman muutoksesta pankki perii seuraavassa laskussa normaalin kuukausierän lisäksi käsittelymaksuna 5,00 euroa. Alkuperäisestä maksusuunnitelmasta poikkeavasta koko loppuvelkaa koskevasta kirjallisesta maksusuunnitelmasta pankki perii käsittelymaksuna 30,00 euroa.

Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 18,323 %.

Korkein mahdollinen vuosikorko on laskettu 7/2019 päivitetyn korkotilanteen mukaan 12 kuukauden laina-ajalle ja 5 000 euron S-Lainalle. Se siis muuttuu muun muassa viitekoron muutosten mukaisesti. Koron (3kk Euribor + 14 % marginaali) lisäksi todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu koron avauspalkkio 150 euroa ja tilinhoitomaksu 8,00 euroa/kuukausi. 5 000 euron lainan korkokulut koko 12 kuukauden laina-ajalle olisivat yhteensä 388,84 euroa ja tilinhoitomaksut 96 euroa. Lainan kuukausierä olisi 469,57 euroa, joten kokonaisuudessaan maksaisit luotostasi S-Pankille yhteensä 5 634,84 euroa.

Tämä on S-Pankki

S-Pankki on suomalainen pankki, joka haluaa mahdollistaa vähän rahakkaamman huomisen jokaiselle lompakon paksuudesta riippumatta.

S-Pankin omistavat SOK (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %), LähiTapiola Vahinkovakuutus (10 %), LähiTapiola Henkiyhtiö (3,5 %), LähiTapiolan alueyhtiöt (10 %) ja Elo (1,5 %).

S-ryhmän kautta S-Pankin taustalla on vahva osuustoiminnallinen arvomaailma, minkä ansiosta vastuullisuus on luonnostaan S-Pankin toiminnan ytimessä. Vuonna 2018 suomalaiset valitsivat S-Pankin jo kuudennen kerran peräkkäin vastuullisimmaksi pankiksi Pohjoismaiden laajimmassa kestävän kehityksen brändivertailussa, Sustainable Brand Indexissä. Asiakkaiden luottamus ja tyytyväisyys onkin S-Pankille yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareista.

S-Pankki-konsernin muodostavat S-Pankki Oy tytäryhtiöineen. Tytäryhtiöitä ovat S-Pankin täysin omistamat S-Asiakaspalvelu Oy, FIM Varainhoito Oy ja FIM Pääomarahastot Oy sekä sen tytäryritys FIM Kiinteistö Oy.