Zmarta

Zmarta yksityislainat

 • Lainasumma: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
 • Korko: 4,99% – 10%
 • Avausmaksu: 49€
 • Tilinhoitomaksu: 5€

Lainan hakemisen edellytykset

Vähintään 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot, ei maksuhäiriömerkintöjä.

Zmarta auttaa sinua saamaan luottopäätöksiä yli 25 luotetulta pankilta ja luotonmyöntäjältä! Täytä maksuton lainahakemus vain parissa minuutissa ja hae lainaa netistä jopa 60 000 euroon asti.

Täyttämällä yhden lainahakemuksen voit saada useita lainatarjouksia. Voit valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ja valita niistä sinulle sopivimman. Hakeminen kestää vain kaksi minuuttia ja saat vastauksen nopeasti.

Zmarta yksityislainat

 • Vertaile 1000 – 60 000€ suuruisia lainoja täysin maksutta.
 • Hakemuksesi välitetään yli 25 luotonantajalle – sinä valitset parhaan tarjouksen.
 • Hakeminen on täysin maksutonta.
 • Voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä.
 • Voit rahoittaa lainasi uudelleen.
 • Korko 4,99% – 10%
 • Varma ja luotettava yritys.

Zmarta – Näin haet lainaa verkossa.
1. Täytä lomake ja lähetä hakemus ilmaiseksi ja sähköisesti.
2. Zmarta kerää jopa 25 tarjousta ja saat vastauksen muutaman minuutin kuluessa.
3. Voit rauhassa valita niistä sinulle sopivimman.
4. Lainaamasi rahat siirretään suoraan tilillesi.

Voit maksaa lainan takaisin etuajassa milloin tahansa ja laina-aika on 1–15 vuonna.

Zmarta laina

Milloin saan lainaamani rahat? Nopeimmin asia hoituu, jos allekirjoitat velkakirjan verkossa käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi. Tällöin rahat siirretään nopeasti pankkitilillesi. Voit halutessasi pyytää maksutodistuksen, jonka lunastat pankissa tai velkakirja voidaan lähettää sinulle postitse, jolloin saat rahat tilillesi 2–5 päivän kuluessa.


Hae vakuudetonta kulutusluottoa Zmartan kautta – fiksu valinta

Kulutusluoton hakeminen ja kilpailuttaminen Zmartan välityksellä on helppoa. Zmartan etuihin kuuluu vaivattomuus. Kulutusluotto netistä onnistuu siis helposti kotoa käsin ilman, että sinun täytyy edes poistua kotoa.

Kun teet luottohakemuksen Zmartan verkkosivuilla, sinä voit saada useita lainatarjouksia. Sinun ei siis tarvitse erikseen täyttää useita lomakkeita monilla verkkosivuilla, saati käydä useassa pankissa keskustelemassa luottovaihtoehdoista. Täytät vain yhden hakemuksen, jonka me Zmartalla lähetämme puolestasi eteenpäin.

Zmartan vertailupalvelu on täysin maksuton ja välityksellämme voit hakea kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. Mikäli teet hakemuksen Zmartan verkkosivuilla aamulla, saat ensimmäisiä vastauksia luotonmyöntäjiltä vielä saman päivän aikana. Saat kaikki luottopäätökset viimeistään päivän kuluessa ja voit valita niistä sinulle sopivimman vaihtoehdon.


Kuka voi hakea kuluttajaluottoa?

Lainan saamisen edellytyksenä on myös, että olet täyttänyt 20 vuotta ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan hakemisen edellytyksiin kuuluu, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintää. Kulutusluotto ilman luottotietoja ei siis onnistu Zmartan kautta.

Jos hakijan työ on epävarmaa, epäsäännöllistä tai osa-aikaista, voit silti hakea kulutusluottoa. Laina voidaan silti myöntää, mutta korko saattaa olla hieman korkeampi. Kulutusluoton riskit piilevät hakijan takaisinmaksukyvyssä, ja riski kasvaa, mikäli ansiotulot eivät ole vakituiset. Lainanmyöntäjän on siis pyydettävä lainasta korkeampaa korkoa sekä nostettava kustannuksia varmistuakseen lainan takaisinmaksusta.


Kuinka korkean koron saat?

Koron suuruudesta ei päätä Zmarta, vaan sen kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja luotonantajat. Kaikki pankit ja luotonantajat käsittelevät hakemuksesi erikseen ja sinulle tarjottava korko perustuu pankkien ja luotonantajien saamiin luottotietoihin. Pankkien sisäinen riskinarviointi koskien sinun ja mahdollisen toisen luotonhakijan takaisinmaksukykyä ja luottoriskiä vaikuttaa myös siihen, millaista korkoa sinulle tarjotaan.

Tärkeää: Sinun tulee lähettää hakemus saadaksesi tietää millaista korkoa pankit ja luotonantajat voivat tarjota sinulle.

Korko 4,99% –  10%.

Esimerkkikorko: Luoton ollessa 60 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 966€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 69 573€, nimelliskorko 5% ja todellinen vuosikorko 5,12% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% (todellinen vuosikorko 4,99-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minkä pankkien ja luotonantajien kanssa Zmarta tekee yhteistyötä?

Zmarta tekee yhteistyötä seuraavien pankkien ja luottolaitosten kanssa:

Aktia, Avida Finans, Balanzia, Bank Norwegian, BigBank, Brabank, Credento, Credigo, Collector, Euroloan/Mash, Fellow Finance, Fixura, GF Money, Halino, Instabank, Komplett Bank, Laina.fi, Lainaamo, Luottaja, myLender, Nordax, Ostosraha, Resurs Bank, Saldo, Santander Consumer Finance, Surimo Finance, SVEA Ekonomi, Tact Finance, TF Bank.

Tässä voit lukea lisää Zmartasta Norjassa ja Zmartasta Ruotsissa.

Tietoja Zmartasta

Operaatio alkaa vuonna 1999 Ruotsissa nimellä “Bolåneservice”. 2003 – Bolåneservice ostetaan ja samalla yhtiö vaihtaa nimekseen Freedom Finance AB.
2007 – Freedom Finance ostaa norjalaisen Centumin, joka liitetään yhtiöön. 2008 – Freedom Finance laajentuu Suomeen ja aloittaa Freedom Rahoituksen. 2015 – Zmarta lanseerataan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. 2016 Arvostettu mediakonserni Bauer Media Group ostaa Zmarta Groupin.
2018 Zmarta Group ostaa sähkövertailuyhtiö Elsklingin sekä vakuutuksia vertailevan Insplanetin.