OMAlaina

Omalaina.fi kulutusluotto

 • Lainasumma: 100 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 – 15  vuotta.
 • Korko: 4,19% – 20%
 • Avausmaksu: 149€
 • Tilinhoitomaksu: 5€

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi, hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Omalaina.fi on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa. Lainoille saat maksuaikaa tarpeesi mukaan jopa 15 vuotta. Hakemuksesi menee yli 30 eri pankkiin ja lainanantajaan. Voit valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen. Hakemus käsitellään välittömästi ja voit saada lainan samana päivänä.

OmaLaina.fi on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään.

Omalaina – yleiskatsaus

 • Vertaa lainoja aina 60.000 € asti ilmaiseksi.
 • Vain yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia.
 • Täytä maksuton lainahakemus ja lähetämme sen yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle.
 • Palvelu etsii puolestasi parhaan lainan.
 • Rahat tilille jopa saman päivän aikana.
 • Korko 4,19% – 20%.
 • Ei vakuuksia tai takaajia.

OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina.fi kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Kuinka helppoa olet hakeutua.
1. Täytä lainahakemus.
2. Laina kilpailutetaan.
3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin.
4. Saat rahat tilillesi.

OmaLaina yhdistää lainasi luotettavasti ja turvallisesti. Palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Saat lainapäätöksen välittömästi ja voit valita lainoista juuri sinulle sopivimman.

Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ja saat rahat tilillesi jo 24h sisällä.

Omalaina kulutusluotto


Miksi valita Omalaina?

– Täysin turvallinen ja kotimainen palvelu
– Joustoa tilanteesi mukaan
– Lainapäätös jopa samana päivänä


Lainan Hakeminen

Kuka voi hakea lainaa osoitteessa omalaina?

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Voiko eläkeläinen hakea lainaa?
Kyllä voi! Merkitse tällöin työnantajakenttään olevasi eläkeläinen ja kerro mistä lähtien olet ollut eläkkeellä.

Saako työtön lainaa?
Työttömälle on mahdollista myöntää lainaa, mutta usein luotonantajat edellyttävät riittäviä tuloja, jotta voit maksaa lainan myös takaisin.


Vilken ränta får du?

Korkoa ei asetta Omalaina.fi, vaan pankit ja lainanantajat, jotka ovat heidän liikekumppaneitaan. Jokainen pankki ja lainanantaja käsittelee hakemuksesi erikseen, ja sinulle tarjoama korko määritetään luottoraporttisi perusteella.

Tärkeää: Jotta tiedät, mitä korkoja pankit ja lainanantajat voivat tarjota, sinun on jätettävä hakemus.

“Esimerkkilaskelma lainan kuluista:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.”

Korko: 4,19% – 20%

Lue lisää vastaavista lainoista, kuten Zmarta ja Bank Norwegian.

Lue lisää Ruotsin yksityisistä lainoista.

OMAlaina – LVS Brokers Oy

OmaLaina.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. OmaLaina.fi etsii puolestasi juuri sinulle parhaan lainatarjouksen ja kilpailutuksen voittanut yhteistyökumppani on välittömästi yhteydessä sinuun. Voit tehdä lainasopimuksen parhaaksi katsomasi yhteistyökumppanin kanssa ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. LVS Brokers Oy on perustettu vuonna 2012. Sen kotipaikka on Helsinki ja toimiala Rahoitus ja luottotoiminta.
LVS Brokers on yksi Suomen johtavista välityspalveluista, joka kehittää välitysteknologiaa rahoitusratkaisuihin, sähkö- ja vakuutuspalveluihin.