Tando – Lainaa 6 000 € asti 24 tunnissa


Tee hakemus verkossa, ja luo tili alle 5 minuutissa.

Lainamme perustuvat luottamukseen.

Hylkäys pankilta? – Ei haittaa!

Lainasumma 1 – 6 000€.
Laina-aika: 2 – 5 vuotta
Todellinen vuosikorko on enintään 10%

Lainat jotka perustuvat luottamukseen – eivät luottohistoriaasi

Saitko hylkäävän päätöksen lainahakemukseesi? Ei hätää Tando voi auttaa! Tando tarjoaa 1000 – 6000 euron kulutusluottoja joissa on 2- 5 vuoden maksuaika. Lähettämällä hakemuksen voit saada lainatarjouksen ja rahat tilille jopa 24 tunnin kuluessa. Hakemuksen tekeminen kestää alle 5 minuuttia. Tando ei tee luottotietojen tarkastusta mutta ehtona on että saat lainallesi takaajan.

Mikä on Tando laina?

Tando on erillainen lainapalvelu joka mahdollistaa lainaamisen katsomatta aikaisempaa maksuhistoriaasi. Tando lainat perustuvat luoittamukseen ja voit saada lainaa vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä. Tandon ainoat ehdot ovat että pystyt maksamaan lainasi maksuerät ja että sinulla on takaaja lainalle. Yleensä rahalaitokset tekevät luottopäätöksen aiemman maksuhistoriasi perusteella mutta Tando ei tee niin.

Onko Tando oikea vaihtoehto sinulle?

Mikäli pankit ovat aiemmin hylänneet hakemuksesi, saattaa Tando olla oikea valinta juuri sinulle. Tando tarjoaa reilua, yksinkertaista sekä avointa luottoa. Lainat perustuvat luottamukseen – ei luottohistoriaasi. Tando myöntaa lainaa myös sinulle jolla on maksuhäriömerkintä. Tando lainaan tarvitset takaajan, joka voi maksaa puolestasi, jos sinulle tulee maksuvaikeuksia laina-ajan aikana.

Tandoo lainat perustuvat luottamukseen, eivätkä automatisoituihin tietokonejärjestelmiin. Tärkeintä on, että pystyt maksamaan lainan takaisin ja että sinulla on ystävä tai sukulainen, joka luottaa sinuun ja haluaa ryhtyä lainasi takaajaksi. Ennen lainan siirtämistä takaajan tilille Tando keskustelee sinun ja takaajasi kanssa puhelimitse. Päätökset perustuvat maalaisjärkeen.

Näin haet Tando lainaa netistä.

  1. Täytä hakemus, ja luo tili alle 5 minuutissa.
  2. Tando lähettää sinulle uniikin linkin, josta takaajasi voi rekisteröityä.
  3. Lähetä Tandolle kaikki tarvittavat dokumentit tai pyydetyt lisätiedot.
  4. Hakemuksesi käsitellään ja saat lopullisen vastauksen.
  5. Allekirjoita sopimus.
  6. Lainaamasi rahat siirretään takaajasi tilille.

Tando-Lainan hakeminen on helppoa! Se edellyttää vain kykyä suoriutua kuukausieristä sekä sopivan takaajan löytämistä.

Esimerkki: Lainasumma 3 600 € 60 kk laina-ajalla. Todellinen vuosikorko on 25.31%, ja nimelliskorko on 20.0%. Virallinen kuukausierä on 106,33 €, johon sisältyy kuukausikulut 10,95 €. Lopullinen hinta luotolle on siis 2 779,8 €.

Tando tarjoaa lainoja 1 000–6 000 € väliltä 24–60 kuukauden laina-ajalla. Todellinen vuosikorko on enintään 26.3%

 

Miten Tando laina maksetaan takaisin?

Maksaminen on yksinkertaista. Kuukausieräsi veloitetaan automaattisesti pankkikortiltasi, samoin kuin esimerkiksi suoratoistopalvelut tekevät veloituksen. Jos sinulle tulisi ongelmia korttisi kanssa (se esimerkiksi katoaa), voit aina suorittaa maksun myös tilisiirtona online-tililtäsi. Tando muistuttaa sinua kuukausimaksuista ennen kuin ne erääntyvät. Jos jokin menisi pieleen, Tando ottaa yhteyttä välittömästi ja tekee yhteistyötä kanssasi, jotta saat tilisi ajan tasalle mahdollisimman nopeasti.

 

Voit maksaa lainan kokonaisuudessaan koska tahansa ilman lisä kuluja. Korko lasketaan päivittäin, mikä tarkoittaa, että mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä halvemmaksi se tulee sinulle. Maksat ainoastaan ajalta, jonka laina sinulla on. Yksinkertaista.

 

Miksi tarvitsen takaajan? 

Joskus luotettavat ihmiset eivät saa lainaa, koska heidän maksuhistoriansa ei näytä hyvältä. Niin voi tapahtua meille kaikille. Siksi Tandon takaajalainalla halutaan varmistaa, että luotettavat ihmiset saavat reilua ja yksinkertaista luottoa.

  1. Takaajalla turvattu laina perustuu luottamukseen ja maksukykyysi, ei luottohistoriaasi.
  2. Voit maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin milloin tahansa.
  3. Perheesi ja ystäväsi tuntevat sinut parhaiten, joten he tietävät oletko luotettava henkilö.

Mikä on takaaja?

Takaaja on henkilö, joka tuntee sinut (lainanottajan), uskoo ja luottaa siihen, että lainan ottaminen on sinulle hyväksi juuri tällä hetkellä. Takaajasi luottaa, että sinä pystyt maksamaan ja maksat lainan kuukausierät. Jos kuitenkin käy niin, että sinä et pysty maksamaan tai et jostain syystä maksa kuukausieriäsi, takaaja tekee sen silloin puolestasi. On äärimmäisen tärkeää, että takaajasi ymmärtää, että hänen tulee maksaa lainasi jos tällainen tilanne syntyy. Mikäli maksusuoritus ei tule ajallaan eräpäivään mennessä, veloitetaan erä takaajaltasi.

Kuinka ryhdyn takaajaksi?

Kun lainanhakijan hakemus on hyväksytty, Tando luo ainutlaatuisen linkin takaajaa varten. Takaajan tarvitsee vain klikata linkkiä ja rekisteröityä verkossa – Tando huolehtii lopusta. Tando uskoo, että ystäväsi ja perheesi tietävät parhaiten tilanteesi ja sen, selviätkö lainastasi. Lainan myöntämisen edellytyksenä on että kaikilla lainoilla on takaajaa.

Takaajana toimiminen tarkoittaa sitä, että luotat ja uskot lainanottajan pystyvän maksamaan lainansa takaisin. Mikäli hän jostain syystä ei pysty maksamaan, sitoudut lainan takaajana huolehtimaan takaisinmaksusta itse. 

Takaajan tulee allekirjoittaa laillisesti sitova sopimus, joten kyseessä on tärkeä ja vakava vastuu.

Toimiaksesi takaajana sinulla tulee olla hyvät luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintää), sinun tulee omistaa asunto ja olla 21-80-vuotias. Lisäksi sinun pitää olla tarpeeksi maksukykyä suoriutumaan lainan kuukausieristä, jos lainanottaja ei itse siihen pysty.

Tandon lupaukset

Tandolle on erityisen tärkeää heidän, lainanottajan ja takaajan välinen suhde, että se toimii ja on mahdollisimman hyvä. Useimmat pankit näkevät asiakkaat vain numeroina, mutta Tandolla  uskotaan, että asiakkuus suhde on kaksisuuntainen katu. Siksi Tando lupaa asiakkailleen seuraavaa:

Tando…

kohtelee sinua aina kunnioituksella ja ystävällisesti.

ymmärtää, että et halua lainasi olevan rästissä ja auttaa sinua saamaan takaisinmaksun kuntoon ensi tilassa.

veloittaa maksuja ainoastaan kortilta suoraveloituksella jos on niin sopinut kanssasi.

kunniottaa ja ottaa huomioon toiveesi siitä kuinka ja milloin haluat heidän ottavan sinuun yhteyttä.

pitää sinut aina ajan tasalla ja ilmoittaa etukäteen toimistaan.

ottaa yhteyttä sinuun vain kun se on tarpeellista tullakseen parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

yrittää aina ensin veloittaa kuukausierän lainanottajalta ja ottaa häneen yhteyttä, ennen kuin lähestyy takaajaa maksun veloittamista varten. He pyrkivät veloittamaan maksun lainanottajalta koko sen ajan, kun laina on rästissä.

ei veloita ylimääräistä maksun myöhästymisestä, kirjeistä, tekstiviesteistä, puheluista tai tekemästään työstä.

ei vie asiaa oikeuskäsittelyyn, ellei se ole ainoa vaihtoehto ja kaikki muut vaihtoehdot on käytetty.

ei ota haltuun asuntoasi tai pakota sinua myymään sitä.

Kulutusluotto on luotto, joka on joko pankin tai rahalaitoksen myöntämä laina kuluttajalle.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on luotto, joka on joko pankin tai rahalaitoksen myöntämä laina kuluttajalle. Tämän termin alle lasketaan kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot. Kulutusluottoa kutsutaan myös nimillä kulutuslaina, pikavippi, tekstiviestilaina, pienlaina, vertaislaina ja joustoluotto. Luotto otetaan kulutustarkoitukseen. Kulutusluotot ovat yleensä laina-ajaltaan 1-15 vuoden pitusia. Nimelliskorko on vaihteleva ja asetetaan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteesi ja rahalaitosten omien riskianalyysien perusteella. Nimelliskorko vaihtelee 5-20% välillä. Huomioi että todellinen vuosikorko voi olla huommattavasti korkeampi koska siihen lisätään muut lainasta johtuvat kulut. 

 

Mihin kulutusluottoa voidaan käyttää?

Kulutusluottoa voi hakea erillaisiin kulutustarkoituksiin, lainojen yhdistämiseen tai lainojen ja luottokorttien jälleenrahoittamiseen. Vakuudettoman kulutusluoton voi käyttää juuri siihen mihin sitä henkilökohtaisesti tarvitsee. Sinun ei siis tarvitse ilmoittaa mihin sitä käytät. Voit esimerkiksi käyttää lainan auton, huonekalujen tai vaikka matkan ostamiseen. Jos pesukoneesi menee rikki ja tarvitset äkillisesti uuden tai jos haluat korjata sen, voit ottaa kulutusluoton sen maksamiseen. 

Kulutusluottoa voi myös käyttää lainojen ja kulutusluottojen yhdistämiseen tai jälleen rahoittamiseen. Yhdistämällä ja jällerahoittamalla lainasi saat monta etua. Säästät korko- ja lainakustannuksissa paljon rahaa koska sinulla on silloin vain yksi lainanantaja joka perii kyseisiä kuluja sinulta. Maksat siis ainoastaan yhteen paikkaan korkoa, tilinhoitopalkkiota ja mahdollisia muita kuluja.  Usein saat hakemalla lainojen yhdistämista tai jälleenrahoitusta myös matalamman koron. Sinulle jää vain yksi lasku maksettavaksi monien sijaan, joka helpottaa taloutesi hallintaa.

Mitä eroa on vakuudettomalla ja vakuudellisella lainalla

Vakuudettoman lainan tai luoton saamiseksi ei tarvitse asettaa mitään vakuutta. Sinun ei siis tarvitse antaa asuntoa, autoa, arvopapereita tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi. Tästä johtuen vakuudettomien lainojen korot ovat korkeammat, kuin vakuudellisten lainojen. Pankkien ottama riski on huomattavasti suurempi vakuudettomien lainojen myöntämisessä, koska pankit eivät saa vakuutta siitä, että saavat lainaamansa summan takaisin mikäli et pysty sitä maksamaan takaisin. Syitä siihen voivat olla esimerkiksi odottamaton työttömyys, tapaturma tai äkillinen sairastuminen.

Vakuudellinen laina tai luotto edellyttää, että annat omaisuutta vakuudeksi lainalle. Tavallisimpiin vakuudellisiin lainoihin kuuluu asunto- ja autolainat. Pankki voi tilanteessa jossa et pysty maksamaan luottoasi takaisin vaatia omaisuuttasi myytäväksi, jotta saavat lainaamansa summan takaisin.