Fellow Finance

Fellow FinanceFellow Financen kautta kuluttajat voivat hakea vertaislainaa moniin käyttötarkoituksiin kuten esimerkiksi auton hankintaan, remonttiin, matkustamiseen ja lainojen yhdistämiseen. Laina sinun ja arkesi tarpeisiin. Lainaa jopa 15 000 €. Juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Onko sinulla tarvetta jälleenrahoittaa lainasi, remontoida asuntosi, korjata autosi vai tarvitsetko ehkä rahaa johonkin muuhun? Ottaessasi kulutusluottoa sinun ei tarvitse antaa lainallesi vakuuksia. Voit käyttää rahat juuri niin kuin haluat, ja voit allekirjoittaa lainan verkossa käyttämällä pankkisi verkkotunnuksia.

Tarjolla on useita hyviä kulutusluottoja. Suosittelemme, että lähetät hakemuksen useille eri toimijoille saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen. Seuraavassa joitakin hyviä vaihtoehtoja.

 • Hae lainaa jopa yli 25 pankilta.
  Nopea päätös ja rahat jopa samana päivänä tilille.
  Lainapäätös 2 minuutissa.
  Lainasumma 500 - 60000€
  Laina-aika 1-15 vuotta.
  Korko 4,5% - 10%.
  Ikäraja: 20 vuotta.
 • - Sortter auttaa löytämään edullisen lainan 60 000 € asti
  100 % ilman piilokuluja
  100 % suomalainen palvelu.
  Lainasumma 1000 - 60000€
  Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
  Korko: 4% - 10%.
  Ikäraja: 20 vuotta.
 • Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
  Lainapäätös heti.
  Vertaa tarjouksia ja valitse sopivin
  Lainasumma 500 - 60 000€
  Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
  Korko: 4,19% - 10%.
  Ikäraja: 18 vuotta.
 • Lainapäätöksiä yli 25 luotonmyöntäjältä
  Yhdistä lainat
  Et sitoudu mihinkään
  Lainasumma 1000 - 60000€
  Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
  Korko: 4,99% - 10%.
  Ikäraja: 20 vuotta.
 • Kilpailuta jopa 25 luotonantajaa.
  Valitse paras.
  Nopeasti ja ilmaiseksi.
  Lainasumma 500 - 70 000€
  Laina-aika 1-15 vuotta.
  Korko 4,5% - 10%.
  Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainapäätöksiä yli 25 luotonmyöntäjältä
  Yhdistä lainat
  Et sitoudu mihinkään
  Lainasumma 1000 - 60000€
  Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
  Korko: 4,99% - 10%.
  Ikäraja: 20 vuotta.
 • Autolainahakemus – Saat lainapäätöksen heti
  Säästä koroissa - Etsimme sinulle parhaan lainan.
  Lainasumma 100 - 60000€
  Korko 4,19% – 10%
  Laina-aika 1-15 v.
  Ikäraja: 18 vuotta
 • Hae arkilainaa tästä - Luottoa kaikkiin tarpeisiin.
  Nopea luotto heti tilille.
  Lainapäätös heti.
  Lainasumma 100 - 500€
  Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
  Korko: 9,9%.
  Ikäraja: 18 vuotta.
 • Lainaa nopeasti ilman vakuuksia jopa 60.000 euroon asti.
  Lainojen yhdistäminen.
  Koko lainaprosessin voi tehdä nopeasti sähköisesti.
  Lainasumma 1000 - 60000€
  Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
  Korko 6,99% - 9,99%.
  Ikäraja: 23 vuotta.

Mikä on kuluttajalaina?

Kuluttajalaina on kulutusluotto, jonka voit käyttää haluamaasi tarkoitukseen. Olipa kyseessä saunan remontointi tai muiden kulutuslainojesi jälleenrahoitus – voit käyttää lainan siihen tarkoitukseen kuin haluat.

Se sopii erinomaisesti kalliiden pienten lainojen, pikavippien ja muiden kalliiden luottojen uudelleenrahoitukseen. Lainojen uudelleenjärjestelyllä voi olla huomattava vaikutus talouteesi, sillä voit saada lainallesi aiempaa huomattavasti alhaisemman koron ja maksat lainanhoitokuluja vain yhdelle pankille monen sijaan.

Kulutusluotto sopii hyvin myös erilaisten henkilökohtaisten menojesi rahoittamiseen, olipa kyseessä sitten remontti, auton korjaus tai jokin muu tärkeä meno. Monet käyttävät joustoluottoa autoremontin tai kodin kunnostamisen maksamiseen tai lainojen jälleenrahoitukseen.

Vertaa lainoja ilman vakuuksia. Lue lisää Lendo.

Miten lainan korko määräytyy?

Korko riippuu taloudellisesta tilanteestasi ja se ilmoitetaan lainatarjouksessa. Mitä vakaammalta taloutesi vaikuttaa, sitä paremman koron yleensä saat ja sitä enemmän rahaa voit lainata. Lainasi korko määräytyy lainasi koon mukaan ja pankin arvioimien henkilökohtaisten taloudellisten edellytystesi mukaan. Tulosi ja luottotietosi ovat tällöin tärkeitä tekijöitä.

Kuinka nopeasti joustoluotto siirretään tililleni?

Rahat maksetaan tavallisesti 1–3 päivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut hakemuksen ja pankki on vastaanottanut velkakirjasi. Nopein tapa saada rahat on tehdä hakemus ja allekirjoittaa se digitaalisesti verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

Fellow Finance – kulutusluotto – lainojen yhdistelylaina 

Lainaa 500–15 000 euroa 1– 10 vuoden maksuajalla. Lainan korko päätetään tapauskohtaisesti suoritetun luottokelpoisuusmäärityksen pohjalta. Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada parempi korko ja suurempi laina.

Voit valita lainallesi joustavan takaisinmaksutavan tai kiinteät kuukausittaiset maksuerät.

Kun allekirjoitat sopimuksen sähköisesti, siirtyvät rahat tilillesi noin kahdessa pankkipäivässä.

Fellow Finance kulutusluotto: Lainasumma: 500 – 15 000 €, Korko 5% – 20%, Laina-aika: 1 – 10 vuotta, Avausmaksu 150 €, Tilinhoitomaksu 5 €.

Fellow Financen palveluhinnasto lainanhakijalle ja lainoihin sijoittavalle.

Lainanhakija (yksityishenkilö)
Lainan vuotuinen korko on kiinteä koko laina-ajan. Korko määräytyy sijoittajien tekemien korkotarjousten perusteella ja sisältää mahdollisen Fellow Financen veloittaman koron.
Lainan välityspalkkio on 2,3-6% myönnetystä lainapääomasta, enintään 150€. Palkkion veloittaa Fellow Finance lainan noston yhteydessä
Lainan tilinhoitopalkkio on 0,4-1%/kk alkuperäisestä lainapääomasta. Palkkion veloittaa Fellow Finance lainan kuukausittaisesta maksuerästä
Lainan ennenaikainen takaisinmaksu on maksutonta
Lyhennysvapaa kuukausi tai eräpäivän siirto 5€
Muu maksuohjelman muokkaus 15€
Korkotodistukset 20 €
Saldotodistus 10€ (1kpl/vuosi veloituksetta)

Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko laskettuna tyypilliselle 7000€ lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 150€ ja tilinhoitopalkkio 12€/kk. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10322€.

Ku​ka voi saada lainan?
Fellow Financelta lainan voi saada vakituisesti Suomessa asuva 20–75-vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili. Lainansaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hän, Fellow Financen suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan, kykenee hakemansa lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevalla täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.

Lue lisää Instabankista Ruotsissa ja Instabankista Norjassa.

Fellow Finance

Fellow Finance Oyj on välitetyn rahoituksen määrällä mitattuna Pohjoismaiden suurin joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Yhtiön liiketoimintaan kuuluu internetissä toimiva alusta, joka toimii markkinapaikkana rahoitusta hakeville kuluttajille ja yrityksille sekä korkotuottoa etsiville sijoittajille. Yritys on listauttuna Helsingin pörssin First North -kauppapaikalla ja sen suurimmat omistajat ovat perustajajäsenet sekä finanssiryhmä Taaleri Oyj.